| | One Piece'de En Güçlü Karakter Kim? | |
|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
JamSESION Otaku (level 1)

Mesaj Sayısı: 27 Kayıt tarihi: 21/06/10 Yaş: 13 Nerden: GAZİANTEP Lakap: Akon,Cino,
 | Konu: One Piece'de En Güçlü Karakter Kim? Paz Tem. 04, 2010 6:59 am | |
| Arkadaşlar başlıktanda anlaşıldığı gibi En güçlü One piece karakteri kim? |
|
 | |
Meryc-kun Otaku (level 1)

Mesaj Sayısı: 4 Kayıt tarihi: 10/07/10 Yaş: 22 Nerden: Edirne Lakap: Bro
 | Konu: Geri: One Piece'de En Güçlü Karakter Kim? C.tesi Tem. 10, 2010 1:33 pm | |
| |
|
 | |
Gaara Kazekage Otaku (level 4)

Mesaj Sayısı: 360 Kayıt tarihi: 17/06/10 Nerden: Adana Lakap: Gaara Kazekage
 | Konu: Geri: One Piece'de En Güçlü Karakter Kim? C.tesi Tem. 10, 2010 2:00 pm | |
| |
|
 | |
Meryc-kun Otaku (level 1)

Mesaj Sayısı: 4 Kayıt tarihi: 10/07/10 Yaş: 22 Nerden: Edirne Lakap: Bro
 | Konu: Geri: One Piece'de En Güçlü Karakter Kim? C.tesi Tem. 10, 2010 2:13 pm | |
| Ama Garp da olabilir

|
|
 | |
beyza D. nami Otaku (level 1)

| Konu: Geri: One Piece'de En Güçlü Karakter Kim? Paz Tem. 11, 2010 7:50 am | |
| bnce en güçlü karakter gold D. roger dan sonra monkey D. luffy :D |
|
 | |
Portgas D. Ace Otaku (level 1)

Mesaj Sayısı: 21 Kayıt tarihi: 10/07/10 Nerden: medine Lakap: akrep
 | Konu: Geri: One Piece'de En Güçlü Karakter Kim? Paz Tem. 11, 2010 8:25 am | |
| |
|
 | |
Ryuujinn23 Otaku (level 2)

| Konu: Geri: One Piece'de En Güçlü Karakter Kim? Paz Tem. 11, 2010 12:52 pm | |
| Luffy sadece fan olduğunuz için Luffy dediğinizi düşünüyorum ama arkadaşlar Luffy manga okuyorsanız | Spoiler: | | | savaş sırasında nasıl ezildiğini gördünüz amirallere ve amirali bile yenemiyorsa yonkouyla nasıl başa çıkabilir | okumuyorsanız anlıcaksınızdır .. Bence en güçlü karakter animeye göre WB mangaya göre |
|
 | |
xDonTPaniCx Otaku (level 3)

Mesaj Sayısı: 260 Kayıt tarihi: 29/06/10 Yaş: 18 Nerden: Trabzon Lakap: WoLF
 | Konu: Geri: One Piece'de En Güçlü Karakter Kim? Paz Tem. 11, 2010 1:30 pm | |
| Enel diyorum.Mantra yeteneği ve goro goro no mi yeteneği ile yenilmez gibi bir şey oluyor.Öldüğü zaman kendini diriltiyor.Luffy olmasaydı onu yenicek çok az kişi olurdu.Bence enel  |
|
 | |
itachiuciha Otaku (level 1)

| Konu: Geri: One Piece'de En Güçlü Karakter Kim? Perş. Tem. 29, 2010 5:12 pm | |
| bence kara sakal artık onu yenebilicek kimse olduğunu sanmıyorum beyaz sakalında gücünü aldı....:)) |
|
 | |
unspoken Otaku (level 3)

| Konu: Geri: One Piece'de En Güçlü Karakter Kim? Perş. Tem. 29, 2010 7:01 pm | |
| bence monkey d dragon zaten shanks ve beyaz sakaldan çok daha güçlü biri 7efsanefi ejderden sanra en güçlüsü bence dragon |
|
 | |
EasTCoaST Uploader

Mesaj Sayısı: 499 Kayıt tarihi: 05/05/10 Yaş: 14 Nerden: Lunapark Lakap: Korku Treni
 | Konu: Geri: One Piece'de En Güçlü Karakter Kim? Salı Ağus. 03, 2010 1:29 pm | |
| | xDonTPaniCx demiş ki: | Enel diyorum.Mantra yeteneği ve goro goro no mi yeteneği ile yenilmez gibi bir şey oluyor.Öldüğü zaman kendini diriltiyor.Luffy olmasaydı onu yenicek çok az kişi olurdu.Bence enel  |
bende öyle düşünüyorum son zamanlarda bence one piece te enel i yenen tek kişi luffy dir oda lastik diye ama luffy olmasa enel i yenebilcek biri yoktur bencede :) belki karasakal bir şekilde yenebilir tabi yapabilirse :) |
|
 | |
unspoken Otaku (level 3)

| Konu: Geri: One Piece'de En Güçlü Karakter Kim? Salı Ağus. 03, 2010 2:18 pm | |
| hakisi olan herkes ağzına sıçar logia türünün en zayıftarafıdı haki |
|
 | |
EasTCoaST Uploader

Mesaj Sayısı: 499 Kayıt tarihi: 05/05/10 Yaş: 14 Nerden: Lunapark Lakap: Korku Treni
 | Konu: Geri: One Piece'de En Güçlü Karakter Kim? Salı Ağus. 03, 2010 2:19 pm | |
| | unspoken demiş ki: | | hakisi olan herkes ağzına sıçar logia türünün en zayıftarafıdı haki |
ben haki güçlerini pek bilmiyorum ama galiba bu beyazsakal vs marineford da görcez :) |
|
 | |
unspoken Otaku (level 3)

| Konu: Geri: One Piece'de En Güçlü Karakter Kim? Salı Ağus. 03, 2010 5:50 pm | |
| eet şuan luffyde bi kaç kez kullandı ama bilinçsizce kullandı ve daha dövüşlerde kullanmayı bilmiyor bide shanks'ın beyaz sakalın gemisine konuşmaya giderken kullanmıştı |
|
 | |
EasTCoaST Uploader

| Konu: Geri: One Piece'de En Güçlü Karakter Kim? Salı Ağus. 03, 2010 6:25 pm | |
| evet hatırlıyom :) shanks bi kaç adamı nakavt etmişti hakiyle ama ben ozaman nasıl yaptı bilmiodum luffy de hancock a karşı yaptı boa hancock a bide mr.3 ü kurtlardan kurtardı birde şeyde gördüm galiba shanks luffy yi kurtarırken deniz kralından deniz kralına bakıp kaybol! deyince deniz kralı gitmişti :) bayağı varmış rayleigh te yaptı :d |
|
 | |
| | One Piece'de En Güçlü Karakter Kim? | |
|